De Snuffelhoek in Zomergem zorgt voor de opruiming van jouw inboedel

Het komt vaker voor dan je denkt: een onverwachte verhuis naar het  buitenland of een sterfgeval in de familie. Maar wat met de meubelen en het  huisgerief? Geen zorgen, Hans en Carine van De  Snuffelhoek in Zomergem weten raad!

Al jaren is Hans verzot op alles wat tweedehands is. Hij weet dan ook  als geen ander je spullen naar waarde te schatten. Op afspraak komen Hans en Carine de spullen ophalen. Wij zorgen er tegelijkertijd ook voor dat het afval in jouw huis meteen naar het containerpark gebracht wordt.

In De Snuffelhoek in de Kruisstraat in Zomergem biedt Carine de tweedehands spullen uit de inboedel opruiming te koop aan tegen kleine prijsjes. Ideaal voor de startendekotstudent of voor het vinden van een leuk geschenk.

Antieke beeldjes, glazen, borden, stoelen, keukenrobots, bestek,  kookpotten, fietsen, tafellinnen, schilderijen en zoveel snuisterijen zijn te vinden in De Snuffelhoek. Alles behalve schoenen en kledij zit in ons aanbod.

Op aanvraag houden Hans en Carine ook grote spullen als kasten, bedden,  wasmachines, zetels, grasmaaiers tegen kleine prijzen voor jou opzij.

Contacteer De  Snuffelhoek en Hans komt spoedig langs voor schatting en ontruiming van de  inboedel.

Openingsuren

Ma 14u00 – 18u00
Di 14u00 – 18u00
Wo Gesloten
Do 14u00 – 18u00
Vr 14u00 – 18u00
Za Gesloten
Zo Gesloten
Back to Top